Bij Huidkliniek Puur kunt u de pigmentvlekken op uw huid behandelen met de GentleMax Pro laser. Dit is een veilig, veelzijdig en effectief systeem waarin we met de Alexandriet Laser (755nm) pigment vlekjes kunnen laseren. Het laserlicht verhit en vernietigt de pigmentvlek. De huid rondom het pigment blijft dus onbeschadigd. Tijdens de behandeling zullen de pigmentvlekken worden afgetekend waardoor er heel precies wordt gewerkt. Tijdens de behandeling kunt u kleine speldenprikjes voelen op de huid. De pigmentvlekken kunnen na de behandeling donker verkleuren of er komt een korstje op, en zullen hierna langzaam lichter worden. Voor het behandelen van pigmentvlekken heeft u gemiddeld één tot drie behandelingen nodig.

De Alexandrite laser heeft een golflengte van 755 nm en is geschikt voor huidtype 1 t/m 3. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig om de pigmentvlek te behandelen. De pigmentvlek kan ongeveer verminderd worden met 60% tot 100%. De behandelingen vinden om de 4 weken plaats. 

Deze behandeling is beschikbaar op onze locatie in Hoogvliet.

De behandeling is geschikt voor: 

  • Hyperpigmentatie
  • Zonnevlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproetjes
  • Moedervlekken

Na de laserbehandeling

Het is normaal dat er na de behandeling tijdelijke huidverkleuring of roodheid optreedt. Ook kunnen er donkere of lichte vlekken ontstaan en deze gaan doorgaans binnen een paar maanden weer over naar de normale pigmentkleur. Eventuele korstjes genezen vanzelf binnen twee weken, het is wel belangrijk deze voorzichtig te verzorgen en er niet aan te krabben.     

Prijs

Pigmentbehandeling 1-3 pigmentvlekken € 45,-
Pigmentbehandeling 3-5 pigmentvlekken € 65,-
Pigmentvlekken 5-10 pigmentvlekken € 85,-

De meeste behandelingen van ons komen in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze behandeling maak gebruik van onze vrijblijvende intakegesprek.