Wij zijn partner met Aesthetic Solutions en werken met de lijn van Mesoesthetic. Aesthetic Solutions is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van de Mesoestetic Pharma group. Deze is reeds 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging– én depigmentatie producten. De lijn van Mesoesthetic is ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic. Mesoestetic producten zijn verkrijgbaar in onze online webshop.