Bij Huidkliniek Puur wordt u ook behandeld met de Gentle Max Pro laser. Deze laser combineert de YAG-laser en de Alexandriet straal, zodat elk type haartje behandelt kan worden. Dit geldt zelfs voor de donshaartjes! Daarom is deze laser ideaal voor bijvoorbeeld het gezicht. De Gentle Max pro is momenteel de krachtigste laser op de wereld. Met de laser worden de haarzakjes aangepakt, zodat de haargroei stopt. Of sterk wordt teruggebracht als het om sterke overbeharing gaat.

De Candela GentleMax Pro combineert het beste van twee verschillende Candela™ systemen in één: de GentleYAG Pro-U laser en de GentleLase Pro-U laser voor o.a. laser ontharen, rejuvenation en vasculaire aandoeningen. Met de Alexandriet laser kunnen wij heel gericht de oppervlakkige en fijne haartjes verwijderen. De YAG laser is effectief voor donkere huidtypes en DE meest diepliggende haarzakjes.

Vanwege de nieuwe gepatenteerde koelingsysteem is er geen gel nodig en is de behandeling vrij comfortabel.

Voor het vaststellen of uw huid geschikt is voor behandeling met de GentleMax Pro laser wordt er uitgebreid gekeken naar de huid bij het intakegesprek. Dit is namelijk voor elk per persoon verschillend.

We kunnen eventueel ook meer effect bereiken door gecombineerde laserbehandelingen met GentleMax Pro en Soprano Titanium, dit doen we aan de hand van een behandelplan. Hierdoor is het effect het meest effectief.

De GentleMax Pro laser is beschikbaar op onze locatie in Hoogvliet

De gouden standaard in ontharing en nog veel meer…