Bent u klaar met haartjes op ongewenste plekken? Bent u scheren, harsen, epileren en alle andere methodes helemaal zat? Huidkliniek Puur zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontharen met hun geavanceerde lasertechnieken en met de meest verfijnde apparatuur.

Huidkliniek Puur is de specialist op het gebied van effectief en pijnloos ontharen. Wij werken als één van de weinigen met de nieuwste laser, de Soprano titanium. De Soprano Titanium combineert de drie meest effectieve golflengtes in één handstuk. Dit betekend dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld. Hierdoor is de Soprano Titanium een van de meest effectieve en veiligste ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Naast het feit dat het zeer effectief is, is het ook nog eens 100% pijnloos!
De Soprano Titanium bevat namelijk een speciale ICE Plus koelsysteem, speciaal ontworpen om gedurende de gehele behandeling uw huid koel te houden.

Of u nu een lichte, donkere of een zongebruinde huid heeft, met de Soprano Titanium is ontharen geen enkel probleem. Het is geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren! Dikke of dunne haren, lichte of donkere haren. Ook is de Soprano Titanium perfect voor de getinte huid, door de verschillende golflengtes is het optimaal geschikt. Huidkliniek Puur helpt u met de Soprano Titanium veilig en comfortabel van uw ongewenste haargroei af. 

De Soprano Titanium laser is de laatst uitgekomen in de Soprano Serie. Het bevat 3 laserstralen die gebundeld zijn in 1, waardoor het nog dieper en effectiever is . (Alexandriet 755nm, Speed 810nm, Diode Yag 1064nm).

De Soprano Titanium laser is beschikbaar op onze locatie in Schiedam.

De Alma Soprano Titanium is een baanbrekend nieuw ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort.